mellom small

Skriv inn e-postadressen tilknyttet din brukerkonto. Ditt brukernavn vil bli sendt til denne e-postadressen.

 • logoknapp

  Bedrifter som er suksessrike, ser viktigheten i å alltid være synlig for sine kunder. Er dette viktig? vil en av verdens beste publiseringsløsninger hjelpe dere på en rask og kosteffektiv måte.

   

  Nettløsning (CMS) vi bruker lar bedriften/organisasjonen vedlikeholde nettsidene på en enkel måte. Man har ikke behov for eksperter for å kunne oppdatere hjemmesiden sin. Systemet er brukernavn- og passordstyrt.

 • logoknapp

  nyside.no kan ta jobben med å publisere og administrere kundens nettsider.

   

  Ved å inngå en publiseringsavtale med nyside.no, overtar jeg jobben som internettredaktør for deres organisasjon/bedrift, og ser til at deres nettløsning til enhver tid er oppdatert med nyheter, riktig informasjon, utsendelse av nyhetsbrev og annet dere måtte ønske.

   

  Vi samarbeider også med profesjonelle skribenter, slik at tekstinnhold kan utvikles på en profesjonell måte.

 • logoknapp

  nyside.no er et lite firma og har som oppgave å være fantastiske på oppfølging og kundeservice, levere riktige løsninger som er tilpasset kundens behov, gi råd og veiledning i forhold til valgt løsningbehov og behov kunden har.

   

  Vi leverer enkle kurs/opplæring i publisering med Joomla!, bistår med å publisere og administrere kundens nett og Facebook sider, samt bistår med bilderedigering, beskjære bilder, fjerne uønskede elementer m.m.

   

  Målet er å levere kvalitet til riktig pris. Brukervennlighet og funksjonalitet vektlegges ved oppbygging av deres fremtidige nettsted, slik at besøkende enkelt finner frem til informasjonen på deres nettsider.

Tilbakemeldinger

Prosessen har vært særdeles proff helt fra min forespørsel til leveranse av ferdig produkt, med opplæring og dokumentasjon. Jeg vil velge nyside til oppdrag som dette også i fremtiden.

- Espen Mjøen, TopConsulting
 

Vi er meget fornøyd med utviklingen og oppfølgingen vedrørerende vår nettside. nyside er alltid tilgjengelig for oppdateringer og spørsmål når det er behov. Anbefales.

- Telemark Tannlegeforening
 

Kontakt oss

nyside.no - Terje Flatlandsmo
Linneavegen 5
3734 Skien
Tlf.: 909 88 195
E-post: post@mellom smallnyside.no

 

S5 Box

Login