Om oss

I 1994 utviklet jeg min første hjemmeside, og har siden da vært fasinert av innhold på nett. De første årene var det kun statiske websider for foreninger, mindre foretak og lignende som gjaldt. Med dagens avanserte og dynamiske løsninger (CMS), som gir brukere en enkel oppgave med å oppdatere innhold, valgte jeg å melde overgang til CMS. Jeg jobber også med å utvide innhold på Facebook sider, slik at profileringsverdien på facebook sidene blir betydelig økt.

I 2008 registrerte jeg firmaet nyside.no - Terje Flatlandsmo. Siden det er et lite firma kan det drives kostnadseffektivt, samt holde et prisnivå som er konkurransedyktig i markedet. terje_smallJeg tar kundeservice på alvor, lytter til kundens ønsker og jeg bestreber meg på å etterkomme behov.

nyside.no er som nevnt et lite firma og har som oppgave å:

•    være fantastiske på oppfølging og kundeservice
•    levere riktige løsninger som er tilpasset kundens behov
•    gi råd og veiledning i forhold til behov kunden har
•    gi råd og veiledning for valgt løsning
•    levere enkle kurs/opplæring i publisering med Joomla!
•    bistå med å publisere og administrere kundens nett og Facebook sider
•    bistå med bilderedigering, beskjære bilder, fjerne uønskede elementer m.m.


Målet er å levere kvalitet til riktig pris. Brukervennlighet og funksjonalitet vektlegges ved oppbygging av deres fremtidige nettsted, slik at besøkende enkelt finner frem til informasjonen på deres nettsider.

Se noen av løsningene som er levert.

Hjem

Tjenester

CMS

Om oss

Referanser

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Tilbakemeldinger

Prosessen har vært særdeles proff helt fra min forespørsel til leveranse av ferdig produkt, med opplæring og dokumentasjon. Jeg vil velge nyside til oppdrag som dette også i fremtiden.

- Espen Mjøen, TopConsulting
 

Vi er meget fornøyd med utviklingen og oppfølgingen vedrørerende vår nettside. nyside er alltid tilgjengelig for oppdateringer og spørsmål når det er behov. Anbefales.

- Telemark Tannlegeforening
 

Kontakt oss

nyside.no - Terje Flatlandsmo
Linneavegen 5
3734 Skien
Tlf.: 909 88 195
E-post: post@mellom smallnyside.no

 

S5 Box

Login