I nært samarbeid utvikles deres nettsider slik at nettstedet blir en strategisk markedskanal og informasjonskanal for deres samarbeidspartnere.

nyside.no kan ta jobben med å publisere og administrere kundens nettsider. Ved å inngå en publiseringsavtale, overtar vi jobben som internettredaktør for deres organisasjon/bedrift, og ser til at deres nettløsning til enhver tid er oppdatert med nyheter, riktig informasjon, utsendelse av nyhetsbrev og annet dere måtte ønske.

jomlogo
Joomla! er kåret til det beste og mest populære CMS i verden. Et brukervennlig grafisk system som gjør det veldig enkelt å jobbe med publisering av store og små nettsider med innhold, inkludert HTML, dokumenter og annen media. Nettløsningen blir brukt av mange organisasjoner i alle størrelser (eks. Herøya ArbeiderforeningLundetangen PubSkien Nanbudoklubb, Telemark Ungdomsråd m.m).


Hvorfor presenteres på internett?

•    Forbindelser forventer å finne deg/dere på nettet
•    Et nettsted er en informasjonskanal for organisasjon/forening/lag/firma
•    Presentasjon av aktiviteter, produkter og tjenester
•    Profilering av organisasjon/forening/lag/firma for allmennheten

 

Det er viktig med support og opplæring i forhold til publisering på nett. Det er en selvfølge at nyside.no som leverandør av hjemmesider også gir support og opplæring i nettpublisering.


Vi tar kundeservice på alvor

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for en uforpliktende samtale.

 

"nyside.no tar kundeservice på alvor"